У Городиславичах священики УАПЦ благословили спортивно-патріотичний захід


9 липня в с. Городиславичі Миколаївської сільської ради Пустомитівського району відбувся спортивний захід, присвячений 3-річниці пам’яті загиблого в зоні АТО Ігоря Паньо.
Вшанування розпочалося з панахиди, яку відправили священнослужителі УАПЦ з сіл Городиславичі, Гаї та Миколаєва.

Після панахиди відбулося нагородження учасників АТО Миколаївської сільської ради медалями й подяками, які захищали територіальну цілісність України. Нагородження проводили голова Всеукраїнського громадського об’єднання «Медики Майдану» Ірина Захарченко та священнослужителі.
У заході від Пустомитівської районної ради взяли участь заступник голови районної ради Іван Мудрий та депутат районної ради Ігор Парубій. Також були присутні депутат Львівської обласної ради Ігор Ільків, виконавчий директор Пустомитівської районної асоціації місцевих громад «Громади Пустомитівщини» Михайло Кравець, учасники Майдану та АТО з району та області, інші запрошені гості. Опісля невеличкого концерту творчих колективів відбувся дружній турнір з футболу, в якому взяли участь 4 команди з Миколаєва, Городиславич, Сокільник та Гаї. 
Слід відмітити, що Ігоря Паньо посмертно нагороджено медаллю,а також вручено пам’ятний знак та подяку батькам, які виховали справжнього героя - патріота України.

З благословення предстоятеля УАПЦ Блаженнішого Митрополита Макарія воїнам АТО було вручено благословенні грамоти, а Голові Миколаївської сільської ради п. Івану Савчаку -орден Христа Спасителя (за його волонтерську діяльність, допомогу армії в зоні бойових дій, і працю во славу УАПЦ).

Довідка
Ігор Паньо (8.06.1991 – 25.11.2014) навчався в Українській академії друкарства і в Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Військове звання – молодший лейтенант. Понад три місяці перебував у зоні АТО. Був командиром протитанкового взводу 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини.

За матеріалами Пустомитівської РДА