Вихованці недільних шкіл Успенської, Петро-Павлівської та Преображенської парафій м. Львова на Тройцю приступили до Першої сповіди


4 червня у свято св. Тройці, у день народження Христової Церкви, маємо хороший празник душі, коли маленькі вихованці громад приступають вперше до св. Сповіді, а відтак і до св. Причастя. Це торжество не тільки сімейне, родинне, але і усієї парафії.

За встановленою традицією вихованці недільних шкіл Успенської, Петро-Павлівської та Преображенської парафій м. Львова на Тройцю приступили до Першої сповіди.

У вітальному слові до вихованців недільної школи "Християнська надія" Успенської церкви м. Львова ієр. Юрій Собко вказав найменшим парафіянам на важливість події у їхньому особистому житті.

Настоятель Успенської церкви м. Львова митр. прот. Ігор Бурмило вітаючи найменших своїх парафіян подякував батькам за працю з дітьми, прищеплення любові до Церкви, а катехитам за благодійну діяльність, яку вони вкладають у розвиток громади.  

У свою чергу настоятель Петро-Павлівської церкви м. Львова о. Микола Кавчак вітаючи дітей із прийняттям Святих Тайн висловив вдячність родичам та катехиту п. Ориславі дяковській за працю і розвиток парафії.

Знаменним днем є свято Тройці і для Преображенської громади УАПЦ на Знесінню, адже духовне свято панувало в багатьох оселях. Настоятель митр. прот. Тарас Машталір присвятив дітям проповідь та привітав їх із великим святом у їхньому житті.