Громада праведного Лазаря УАПЦ м. Жовкви святкує храмовий празник


8 квітня у храмі на честь Праведного Лазаря УАПЦ м. Жовкви напередодні торжественного Входу Господнього в Єрусалим, відбулася святкова Літургія з нагоди храмового празника за участі духовенства Жовківського та Кам'янка-Бузького районів.

З проповіддю до присутніх парафіян та гостей звернувся протоієрей Володимир Масюк. У своєму повчанні священнослужитель розповів про життя прав. Лазаря після Його воскресіння, а також торкнувся теми майбутнього воскресіння кожної людини, яке відбудеться у час другого славного приходу Спасителя у цей світ.
Після закінчення богослужіння декан митр. прот. Іван Сас, який його очолив, привітав настоятеля й парафіян з їхнім храмовим святом та побажав їм Божого благословення, міцного здоров'я і добробуту.
Настоятель храму митр. прот. Петро Бранець висловив подяку священнослужителям та всім присутнім за спільну молитву, побажавши кожному з християнською гідністю провести завершальний період Великого Посту, щоб удостоїтись з духовною радістю зустріти свято Світлого Христового Воскресіння.