Блаженніший Епіфаній зустрівся із парафіянами Успенської православної громади м. Дубляни


Блаженнійший Митрополит Епіфаній, Предстоятель Української Православної Церкви 11 квітня з парафіянами деканального храму Жовківського деканату Львівської єпархії ПЦУ Успіння Пресвятої Богородиці в місті Дубляни Львівської області.

Першоієрарха зустрів настоятель храму митр. прот. Іван Сас спільно зі священиками Жовківсько-Кам'янка-Бузького деканату. Владика Нпіфаній уділив архіпастирське благословіння парафіянам та усім присутнім, після чого духовенством було відслужено молебень до Пресвятої Богородиці за дарування миру і благословення нашій Державі.

Спілкуючись з парафіянами, Блаженнійший подякував їм за молитви та спільну діяльність, що стали великою допомогою у становленні єдиної Помісної Православної Церкви України. «Кожна парафія, якщо це зразкова парафія – це ніби цеглинка в основі нашої єдиної Помісної Православної Церкви», – зазначив Предстоятель.

Під час розмови Блаженнійший висловив сподівання, що спільними зусиллями, з вірою в Бога, спільною молитвою, всі ми зможемо розбудовувати потужну і незалежну українську державу, яка буде жити в мирі.

Завдячуючи Блаженнішому Митрополиту за Першосвятительську візитацію на Галицьку землю бажаємо Предстоятелю Божого благословіння, сил і терпіння для нелегкої але водночас потрібної праці у винограднику Господньому