У Львівському обласному клінічному діагностичному центрі заклали камінь для побудови каплиці ікони Божої Матері "ВСЕЦАРИЦЯ"


      18 листопада 2018 року, незважаючи на прохолодну погоду, у Львівському обласному клінічному діагностичному центрі було тепло і святково, адже на території центру відбулося урочисте освячення та закладання наріжного каменя каплиці ікони Божої Матері "ВСЕЦАРИЦЯ".

      Кожна добра справа починається з молитви, о. Микола Біляк разом з іншими представниками духовенства львівським деканом о.Олегом Древняком та настоятелем Свято-Успенського храму м.Львова о. Ігорем Бурмилом окропили свяченою водою, помолились, поблагословили і освятили місце майбутньої каплиці на славу Божу.

      Вітаємо колектив ЛОКДЦ, директора центру Романа Пукаляка та всіх небайдужих людей, котрі вболівають за цю історичну подію.

      Окремої уваги заслуговує те, що в цей день Предстоятель УАПЦ, Блаженіший Митрополит Київський і всієї України Макарій нагородив відзнакою Патріархії УАПЦ, Ювілейним орденом рівноапостольного Великого князя Володимира:

директора ЛОКДЦ Романа Пукаляка,

заступника директора ЛОКДЦ Ярослава Витриховського,

фундатора Юрія Федорова, який за власний кошт зголосився будувати каплицю.