Владика Макарій взяв участь у святкування 25 річчя відновлення Львівського Братства


З нагоди ювілею братства 13 грудня в Успенській церкві м. Львова відбулася урочиста св. Літургія, яку очолив Львівський митрополит УАПЦ Владика Макарій. На свято прибули представники братств та духовенства із Львівщини, Харкова, Миколаєва, Полтави, Кіровограда

У приміщенні Львівського музею історії релігії відбулася урочиста академія на яку прибули братчики із львівських церквов Успіння Богородиці, Успіння пр. Анни, Преображення ГНІХ, Свв. апп. Петра і Павла, Рівнап. Володимира Великого (Винники), Різдва Івана Хрестителя. Перед присутніми із доповідями про історичну роль у минулому та сучасному виступили голова братства Володимир Харко та заступник Юрій Федів. З вітальним словом до присутніх звернулися митрополит Львівський Макарій, о. Василь Саган, колишні голови Богдан Рожак, Роман Максимович та Тарас Дмитрик, представники територіальних братств. 

Музичний супровід надав братський хор «Ставрос».

Братство, як і 25 років тому, є активною організацією,  видає часопис «Успенська вежа», має хоровий колектив "Ставрос", займається поширенням духовного шкільництва та підтримкою відносин із діаспорною частиною православних українців.