Подячна молитва на Святій Горі в Ушні.


14 червня вірні Пустомитівщини та м. Львова склали подячну молитву на Святій Горі, що в с. Ушня Золочівського району.

 Св Літургію очолив о. Роман Грабар із с. Городиславич у співслужінні о. Василя Яцківа (с. Виннички і Чишки), о. Сергія Лампіцького (с. Пікуловичі), о. Олега Волошина (с. Солонка). Молитовно супроводжували співом св. Літургію хори із с. Городиславич та "СТАВРОС" Братства св. ап. Андрія Первозваного з м. Львова.

Цього року вже втретє до монстиря прибули вихованці недільних шкіл парафій Успення Богородиці та Покрови Богородиці (вул. Щирецька) УАПЦ м. Львова. "Для нас закінчення навчального року спільною подячною молитвою у Святогірському монастирі в Ушні стало доброю традицією. Вже третій рік поспіль ми організовуємося із батьками та діточками і відвідуємо це святе місце. Разом із нами також цю прощу здійснює і братський хор "Ставрос", який кожного року супроводжує св. Літургію своїм співом. Цього року нас прибуло більше сотні паломників." - зазначив керівник катехитичних шкіл о. Юрій Федів.

          

У своїй проповіді о. Роман Грабар із с. Городиславич осмислив силу віри мучеників землі Української та нагадав, що за віру Христову і зараз гине чимало послідовників Спасителя.

Наприкінці відправи о. Роман подякував священикам  за співслужіння, а вірним за спільну молитву.