В свято Зачаття Праведною Анною Пресвятої Богородиці храмовий празник відзначала парафія с.Велике Сокальського деканату


    22 грудня 2017 року в храмі с. Велике Сокальського району була відслужена Божественна Літургія з нагоди храмового свята - Зачаття Праведною Анною Пресвятої Богородиці.

    Богослужіння очолив декан Сокальського деканату - митр. прот. Микола Винар з м. Соснівка у співслужінні священнослужителів з Сокальського та Жовківського районів, міст Червонограда та Тернополя.

    Під час Літургії духовенство та вірні просили милосердного Бога Його благословення для всіх парафіян, їхніх родин, доброчинців та жертводавців храму.

    Після читання Євангелії з повчальним словом до присутніх звернувся митр. прот. Іван Бігун. Отець - проповідник розповів про побожне життя батьків Пресвятої Богородиці - Йоакима та Анни, про їхню любов до Бога та смирення перед Ним.

    Після літургійного відпусту о. Микола Винар звернувся з вітальним словом, привітавши настоятеля та парафіян з їхнім храмовим празником. Настоятель храму митр. прот. Володимир Денькович висловив подяку всім священнослужителям за духовну підтримку та спільну молитву, а парафіянам - за їхню жертовність та віддану працю.