Візитація Предстоятеля УАПЦ Блаженнішого Макарія на парафію Архистратига Михаїла м. Львова


    19 грудня 2017 року Божого, в день пам’яті святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, чудотворця, Блаженніший Макарій, Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель УАПЦ, на запрошення митр. прот. Миколи Гнатіва, з Першосвятительським візитом відвідав парафію Архистратига Михаїла у м. Львові.

     Предстоятеля вітальним словом в притворі храму зустрів настоятель митр. прот. Микола Гнатів, який і запросив Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Макарія очолити в даному храмі Божественну Літургію, піднести свої Архіпастирські молитви за мир в нашій країні, парафіян і всіх жителів міста Львова.

    За Божественною Літургією Його Блаженству співслужили: декан Львівського деканату митр. прот. Олег Древняк, настоятель храму митр. прот. Микола Гнатів та запрошене духовенство. Під час Літургії Блаженніший Митрополит нагородив священнослужителя храму ієрея Івана Гнатіва протоієрейським хрестом.

    Наприкінці Літургії Предстоятель привітав настоятеля із 60-літтям від Дня уродин та з Днем іменин, нагородивши його церковною нагородою орденом" святителя Миколая Чудотворця".

    Першосвятитель висловив вдячність настоятелю та парафіянам даного храму за спільну молитву. У свою чергу зі словами вдячності Предстоятелю УАПЦ та запрошеному духовенству за відвідини парафії і завершене богослужіння звернувся настоятель храму митр. прот. Микола Гнатів, який подякував Митрополиту Макарію за спільну молитву.

    Святкування завершилось єлеопомазанням та уставним многоліттям.