Блаженніший Макарій очолив святкування храмового празника св. Онуфрія у монастирі Положення Ризи Богородиці в с. Ушня Львівської області


24 червня Блаженніший Макарій, Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель УАПЦ очолив Всенічну відправу у храмі св. Онуфрія в монастирі Положення ризи Пресвятої Богородиці в с. Ушня Золочівського району Львівської області.

Владиці співслужили намісник монастиря о. Онуфрій, канцлер Львівської єпархії УАПЦ митр. прот. Володимир Целень, Золочівський декан митр. прот. Василь Сагана, а також чисельне духовенство Золочівського деканату.

25 травня Блаженніший Макарій очолив св. Літургію. Владиці співслужили Львівський декан митр. прот. Олег Древняк та духовенство Золочівського, Львівського, Кам'янка-Бузького та Бродівського деканатів.

Після відправи Владика привітав намісника монастиря о. Онуфрія з днем ангела та храмовим празником старовинного храму, який перенесений на св. Гору із с. Бісковичі Самбірського району.

Після урочистостей у храмі духовентсвом було освячено воду у монастирському джерелі.

Нагадаємо, храм св. Онуфрія у монастир передала православна громада УАПЦ с. Бісковичі Самбірського району. Після реконструкції та ремонту церкву було освячено 10 жовтня 2012 р. Владиками Мефодієм та Макарієм у співслужінні десятків священиків та чисельній громаді УАПЦ Львівської єпархії. На урочистість прибули також парафіяни с. Бісковичі разом із своїм духовним настоятелем.