Парафіяни Успенської церкви м. Львова відвідали Спасо-Преображенський угорницький монастир


24 червня Львівське ставропігійне Братство св. ап. Андрія Первозваного організувало для парафіян Ставропігійної церкви Успення Богородиці м. Львова прощу в Угорницький Свято-Преображенський монастир, що знаходиться в с. Угорники Коломийського району Івано-Франківської області.

Намісник монастиря разом із братією відслужили подячний молебень для прочан, який поєднав усіх в спільній молитві.

Отець Павло розповів багатостолітню історію святої обителі, яка подарувала для православ'я св. Іова Почаївського, Іова та Феодосія Манявських. Свого часу саме ці святі стали ченцями у Свято-Преображенському монастирі с. Угорники та понесли велич та святість віри Православної по Західній Україні.

Прочани відвідали цілюще монастирське джерело Дзвінюху, помолилися біля пам'ятного знаку Небеній Сотні та пройшлися алеєю, яка висаджена за участі Митрополита Галицького Кир Андрія весною 2017 р. в честь 208 прикарпатців, яки загинули на Майдані і зоні АТО.

Смачним монастирським почастунком ченці пригостили прочан із м. Львова.  

Добра і щира атмосфера, яка панує у Свято-Преображенському монастирі залишила приємні спогади для парафіян Успенської церкви м. Львова, які цього дня разом із своїми дітьми, онуками вирушили, щоб скласти подяку Всемилосердному Богу і Матінці Небесній, яка своїм Покровом оберігає святиню в Угорниках.