Світ побачив 200-й випуск парафіяльного часопису громади Успіння Богородиці УАПЦ у м. Миколаєві


Громада Святоуспенської церкви УАПЦ м. Миколаїва-Львівського в Пасхальні дні святкує ще одне маленьке свято - вихід 200-го номеру парафіяльної газети "Вісник парафії"(редактор Богдан Грица). 
Перший «Вісник Парафії» побачив світ саме на Великдень – 4 травня 2013 року. 
У програмній публікації того першого номера ініціатор і натхненник заснування газети настоятель парафії отець Роман Сотник писав: "Навчати людей творити добро, закликáти їх до миролюбності й злагоди, приводити їх до Бога покликана Церква Христова. Для цього у неї є багато доступних засобів: Святі Таїнства, Богослужіння, проповідь Євангелія та інші. Однак нині, зважаючи на особливості часу й динамічний розвиток суспільства, доцільно виконувати цю відповідальну місію не лише словом усним, але й словом друкованим. Воно теж має допомагати поширювати Благу Вістку та вчення Церкви, ознайомлювати парафіян з основами віри, святами, благочестивими традиціями, а також інформувати про життя парафії, про проблеми й потреби, вести її літопис."
Редакція газети намагається реалізувати ці побажання й допомагає кожному з парафіян ще дужче відчути себе повноцінним членом УАПЦеркви та своєї парафіяльної родини.