На кордоні з Польщею відбулас передача Вифлиємського вогню


5 січня 2015 року, на українсько-польському кордоні «Краківець – Корчова» відбулася святочна Різдвяна зустріч та передача Вифлеємського вогню

Численну делегацію керівництва Ярославського та Любачівського повітів, бургомістрів, війтів, духовенства, зустріли яворівські священики. Божого благословення, миру і любові усім українцям, що проживають в Україні і Польщі, бажав отець Богдан Степан – канцлер Перемиської Консисторії та парох греко-католицького храму Різдва Пресвятої Богородиці в с. Хотинці.
З України присутні були: духовенство Яворівщини, депутат Верховної Ради Володимир Парасюк, голова Яворівської райдержадміністрації Гнип Орест Петрович,  голова Яворівської районної ради Іван Карпа, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кураш, представники  влади Новояворівська,  чиновники, депутати райради, війти, представники громадськості, митники, прикордонники, школярі.

Від УАПЦ  в урочистостях взяв участь яворівський декан о. Тарас Піджарко.


Урочиста передача Вифлиємського Вогню відбулася під українські щедрівки і колядки у виконанні художніх колективів Яворівщини, пісенні виступи польських харцерів. А відтак учасники цієї важливої передріздвяної події заколядували всі разом – і українці, і поляки. Вифлеємський вогонь, як символ нового життя, щедрості і любові, розійшовся домівками жителів Яворівщини і впродовж усіх Різдвяних свят зігріватиме людей радісною новиною про народження Божого Сина.