Священнослужителі Жовківсько-Кам'янка-Бузького і Сокальського деканату привітали Владику Макарія з Різдвом Христовим


   Не порушуючи традиції, яка впродовж багатьох років утвердилася серед духовенства, священнослужителі Жовківсько-Кам'янка-Бузького деканату, а також і Сокальського, які цьогоріч долучилися зі своїми родинами до різдвяного святкування, з колядою завітали до Львова.

    Перебуваючи на теренах славетного міста Лева колядники відвідали Блаженнішого Макарія у Консисторії Львівської єпархії, привітавши його милозвучними колядками. Щирі слова вінчування Митрополиту Київському і всієї України лунали від дітей священиків, які побажали Першосвятителю УАПЦ Божого благословення, міцного здоров'я та всебічної допомоги на архипастирській ниві Христовій.

    Цього дня різдвяні піснеспіви лунали й на центральних вулицях Львова, де багато присутніх, серед яких перебували жителі та гості міста, охоче долучалися особистим співом до возвеличення Народженого Спасителя.

   Наприкінці вечора духовенство вище згаданих денататів відвідало Львівське крайове ставропігійне братство апостола Андрія Первозванного, з представниками якого також було спільно виконано чимало колядок.

    Нехай Ісус, Який народився у Вифлиємі заради спасіння кожної людини, благословить всіх нас, наші родини та Україну миром, добробутом та щасливим майбутнім.

     ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!!!